Make-up weghalen met Diadermine n°110

Naast de juiste make-up gebruiken is het natuurlijk ook belangrijk om je gezicht op een goede manier te reinigen. Ik heb altijd al een haat-liefde-relatie gehad met make-up removers: ofwel zijn ze niet goed genoeg en halen ze niet alle make-up van mijn gezicht ofwel irriteren ze mijn ogen, het is altijd wel iets.

Ik was dit zo beu dat ik het maar bij onschminkingsdoekjes liet.. Tot ik op een dag las dat deze doekjes helemaal niet goed voor je zijn. Blijkbaar kunnen je wimpers hierdoor gemakkelijker loskomen en kan je zo minder wimpers overhouden (dat zeiden ze toch in een artikel). Diezelfde avond testte ik het ook onmiddellijk uit. Na het ontschminken keek ik naar het doekje en zag ik daar enkele wimpertjes. Dit vond ik helemaal niet fijn!

Dus moest ik op zoek gaan naar iets anders. Ik vertelde dit aan mijn mama en ze zei dat ze mij wilde helpen met het zoeken naar iets nieuws. Enkele dagen later kwam ze thuis met de Diadermine n°110 Gelée de Beauté.

IMG_9950

Sinds ik dit product getest heb kan ik er niet meer zonder. Het grote voordeel is dat het product super goed ruikt (is persoonlijk natuurlijk), maar bij alle andere ontschminkingsproducten die ik al eens eerder uit probeerde vond ik dat ze een zeer straffe onaangename geur hebben. Dit product is òòk een van de weinige producten die mijn ogen niet irriteert.

Na het gebruiken van de Diadermine n°110 Gelée de Beauté voelt mijn gezicht ook veel zachter en kalmer aan. Op de achterkant van het flesje staat er dat je het zowel ‘s ochtends als ‘s avonds kan gebruiken en dat je na gebruik je gezicht niet hoeft af te spoelen. Natuurlijk is het aanbevolen om na gebruik een nachtcrème aan te brengen.

Ik raad jullie allemaal aan om de Diadermine n°110 eens uit te testen! (Zeker voor mensen die gevoelig zijn aan hun ogen). Het product kostte ook niet zoveel (€4,90 dacht ik).

Ik hoop dat jullie deze blog nuttig vonden en jullie hier iets uit geleerd hebben.

xoxo
Joyce

3 Replies to “Make-up weghalen met Diadermine n°110”

  1. handig dat de verpakking een pompje heeft

  2. Klinkt goed, ik ben benieuwd geworden!

    1. Laat zeker iets weten als je het uitgetest hebt! Een vriendin van mij testte het enkele dagen gelden uit en ze is er SUPER blij mee! 😀 xx

Geef een reactie