Mijn Kiko ‘verslaving’ -24h Cream & Eyeliner

We zijn eindelijk aangekomen aan mijn laatste blogbericht over mijn kleine Kiko collectie.
Al de producten waarover ik een review heb geschreven, heb ik aangekocht vòòr de examens. Jammer genoeg heb ik de 24h Cream pas vorige week kunnen uittesten.

IMG_9733

Ik heb er veel spijt van dat ik de 24h Cream niet eerder heb kunnen uittesten. Ik vind het een zeer goede crème. Normaal gezien vind ik niet snel een goede crème, maar deze keer is het mij wel gelukt. 😀

Toen ik de crème voor het eerst op mijn gezicht aanbracht dacht ik onmiddellijk dat dit een miskoop was. Dit kwam omdat de crème heel dik aanvoelde, maar nadat ik het uitstreek was het niet zo dik meer. Ik vind dat de crème ook zeer lekker ruikt (dat heb ik bij andere crèmes nog niet voorgehad).

IMG_9739

Ik vind de design van het potje wel redelijk mooi. Bij andere merken heb je ook een ‘glazen’ potje, maar deze is toch iets anders. Ik heb deze design nog nooit eerder gezien, het is precies of het in een potje zit en dat er daarrond nog eens een glazen omhulsel rond is om het nog extra te beschermen.

Op de site van Kiko staat dat het je huid beschermt en hydrateert, maar daar heb ik nog niet veel van gemerkt. Dit kan natuurlijk te maken hebben doordat ik de crème nog niet zo lang gebruik.

Voor deze crème heb ik €11,90 betaald.

IMG_9741

Als volgt heb ik ook nog de Kiko Liquid Eyeliner gekocht. Jammer genoeg was deze eyeliner een limited edition, want het is écht een aanrader. Daarom zal ik hier niet te veel over vertellen aangezien jullie deze niet kunnen aankopen.

Het penseeltje was zeer dun waardoor je een zeer klein lijntje kreeg bij het tekenen van je eyeliner. Ik heb al vaker gezocht naar zo’n eyeliner, maar heb nog geen gevonden die aan deze eyeliner kan tippen.
Voor deze eyeliner betaalde ik maar liefst €6,90. Ik vond dit wel redelijk veel voor een eyeliner maar heb er nooit spijt van gehad.

Hopelijk hebben jullie hier iets uit bijgeleerd over de Kiko producten.

xoxo
Joyce

4 Replies to “Mijn Kiko ‘verslaving’ -24h Cream & Eyeliner”

  1. Ik heb niet zo veel van Kiko…om de één of andere reden gebruik ik ze nooit 🙁

    1. Oh das spijtig! :(Ik had dat ook, maar heb mezelf ertoe gedwongen om ze allemaal op te gebruiken en het zijn echt nog goede producten!

      1. Misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen 😉

  2. Owhh wat leuk om te zien! Ik ben grote KIKO fan, kom altijd met veel weer naar huis hahah

Geef een reactie