Mijn Kiko ‘verslaving’ – Lip Relief

Vandaag ga ik verder op het blogbericht die ik enkele dagen geleden gepost heb. Ik ga het vandaag hebben over de Kiko Lip Relief.
IMG_9752
Zoals je wel kunt zien ziet de verpakking van de Kiko Lip Relief er anders uit dan de verpakking van de Kiko Smart Lipstick. Dit komt vooral omdat alle verpakkingen met zo’n roos-wit achtige schijn verzorgende producten zijn.
De lip reliëf bevat een zonnebeschermingsfactor 15.

Op de site van de Kiko staat op dat het irritaties verzacht en verlichting aanbiedt. Ik heb nog nooit irritaties of dergelijken aan mijn lippen gehad, dus hierover kan ik mij niet uitspreken.

Wat ik jullie wel kan vertellen is dat het je lippen wel verzacht. Je kent het probleem wel: het is koud en je lippen beginnen te barsten, écht een hatelijk gevoel. Ik heb al verschillende Labello’s geprobeerd, maar ik vond nog geen enkele dat mij echt overtuigde, tot ik de Kiko Lip Relief had geprobeerd. Ik ben er heel tevreden over. Nadat je de lip relief aandoet vind ik dat je lippen al onmiddellijk zachter zijn en er veel gezonder uitzien. (spijtig genoeg heb ik hier geen foto van)

IMG_9755

Ik vond de lip relief wel wat naar de dure kant. Ik heb voor de lip relief maar liefst €5,90 betaald. Als je beziet dat ik voor de Kiko Smart Lipstick €3,90 heb betaald, vind ik dit toch wat veel. Natuurlijk zal ik hiervoor wel betalen doordat het wel een goede kwaliteit heeft, maar ik denk dat als ze het even duur zouden maken als de Smart Lipstick dat ze wel meer verkoop zouden genereren.

In de lip relief zit ook hypoallergeen, dit is een zorgt ervoor dat het risico op allergieën tot een minimum beperkt wordt.

Binnen enkele dagen kom ik terug met een nieuw Kiko product! 😀

xoxo
Joyce

3 Replies to “Mijn Kiko ‘verslaving’ – Lip Relief”

  1. Je bent niet de enige met een KIKO verslaving!! HIer nog eentje

  2. Kiko producten lijken me erg fijn,ik heb er zelf geen maar ze zien er goed uit.

    1. Het zijn zeer goede producten 😀 Zeker de moeite waard om het eens uit te proberen!

Geef een reactie