Mijn Kiko ‘verslaving’ – Kiko Smart Lipstick 914

Kiko Milano is al ongeveer een half jaar hier in België te verkrijgen, daarom vond ik het een unieke kans om eens over mijn ervaring met Kiko te schrijven.

Ik leerde het merk voor het eerst kennen in de lente van 2013. Ik was op schoolreis naar Parijs en zag een leuk winkeltje met zeer veel make-up producten. Ik stapte de winkel binnen en het leek net of ik in de hemel terecht was gekomen, zeker toen ik de prijs zag! De werknemers in de winkel waren zeer vriendelijk en wilden mij ook direct helpen.

Toen ik hoorde dat Kiko naar België kwam was ik ontzettend blij. Tijdens mijn eerste aankoop in België liet ik mij gaan. Wat ik wel wat minder vond was dat er toen heel veel volk aanwezig was en de werknemers er zeer onvriendelijk waren.

Ik zal de komende dagen steeds een blogberichtje plaatsen over de verschillende producten die ik, bij mijn eerste bezoek aan de Belgische Kiko winkel, gekocht heb.

Hieronder vind je een foto van wat ik allemaal gekocht heb:

IMG_9774

Voor al deze producten heb ik maar liefst: €34,10 betaald.

Vandaag ga ik het hebben over de Kiko Smart lipstick. Ik heb gekozen voor nummer 914. Ik was zo blij dat ik deze lippenstift vond, want ik was al een tijdje op zoek naar een bordeaux lippenstift.

IMG_9765

Deze lippenstift was het goedkoopste product op mijn factuur. Ik heb maar liefst €3,90 voor deze lippenstift betaald. Dat is echt geen geld voor de kwaliteit die je ervoor krijgt. Natuurlijk zijn er ook andere merken waar je zo goedkoop een lippenstift kan kopen, maar ik vind dat je dan meestal een zeer slechte kwaliteit krijgt en dat is bij Kiko niet het geval.

Het blijft zeer lang mooi, behalve als je gaat eten natuurlijk (maar dat is meestal het geval). De lippenstift geeft ook een zeer mooie glans.

12597095_961479787239554_1499702116_o

Hiernaast zie je een foto waarbij ik de Kiko Smart Lipstick 914 aanheb. Het is niet zo’n goede kwaliteit, omdat ik deze met mijn iPhone genomen heb en niet met mijn camera.

Binnen enkele dagen zal ik jullie nog meer informatie geven over een ander Kiko product. Over welk product wil jij graag meer informatie? (lip relief, eyeliner of 24h cream)

xoxo
Joyce

 

One Reply to “Mijn Kiko ‘verslaving’ – Kiko Smart Lipstick 914”

  1. […] ga ik verder op het blogbericht die ik enkele dagen geleden gepost heb. Ik ga het vandaag hebben over de Kiko Lip Relief. Zoals […]

Geef een reactie