Beautyblender – Forever 21

Iedereen in de make-up-wereld is gefascineerd door het ‘roze eitje’ oftewel Beautyblender genoemd. Ik heb er een hele tijd achter gezocht, maar zag deze Beautyblender in geen enkele winkel. Voor mijn eerste aankoop wilde ik hem ook liever eerst in het echt zien vooraleer ik deze aankoop deed, online shoppen was dus geen oplossing voor mij.

Na een dagje shoppen in Antwerpen zag ik ineens een Beautyblender staan in de Forever 21. Het is natuurlijk wel een namaak Beautyblender, maar na enkele reviews te lezen van de echte Beautyblender heb ik de indruk dat deze Beautyblender (van de Forever 21) hetzelfde resultaat levert als de echte Beautyblender.

De Beautyblender van de Forever 21 ziet er als volgt uit:

IMG_9725

Ik had het sponsje iets groter verwacht, maar dit kan te wijten zijn aan het feit dat het niet de echte Beautyblender is. Ik heb voor deze Beautyblender €4 betaald (denk ik).

Doordat de Beautyblender eivormig is kan je hiermee je concealer en/of foundation doen. Het onderste gedeelte, het donker roze gedeelte, gebruik ik voornamelijk om mijn foundation mee bij te werken. Om de concealer bij te werken gebruik ik dan het topje bovenaan. Hiermee geraak je goed in je ooghoeken. Ik gebruik het ook rond mijn neusgaten, omdat dit kleinere oppervlakten op je gezicht zijn.

IMG_9730Maar werkt het?
1. Maak de Beautyblender nat onder een kraan.
2. Knijp hem vervolgens voorzichtig uit.
3. Als laatste stap kan je direct de foundation of concealer op de Beautyblender aanbrengen of eerst op je hand. Dat kan je zelf beslissen.

Door het nat maken van de Beautyblender ‘groeit’ het en wordt hij lekker soepel en zacht. Natuurlijk kan je het sponsje ook droog gebruiken, maar ik vind dat het natmaken voor de egale touch zorgt.

Je moet wel opletten dat je tijdens het aanbrengen, van de foundation en/of concealer, wel een ‘bouncende’ beweging maakt. Met een ‘bouncende’ beweging bedoel ik dus dat je de Beautyblender steeds dept tegen je huid. Hierdoor zorg je ervoor dat een egale huid krijgt en krijgt je geen strepen (wat je bij het vegen dus wel krijgt). Het lijkt als het ware alsof je net niets op hebt en dat willen we toch allemaal?!

Het nadeel is wel dat je het ‘eitje’ niet gemakkelijk kan reinigen. Ik heb horen zeggen dat je hier voornamelijk babyshampoo voor moet gebruiken.

Ik ben echt verzot op deze Beautyblender. Wanneer deze stuk is zal ik mij zeker een échte aanschaffen en zal ik hier zeker een blog over schrijven.

De échte beautyblenders kan je op Amazon en bol.com bestellen.

Hopelijk hebben jullie er iets van kunnen opsteken en heb ik jullie kunnen helpen.
xoxo Joyce

P.S.: Volg jij al onze Facebookpagina? Neen? Dan moet je dit zeker doen 😉

4 Replies to “Beautyblender – Forever 21”

  1. Zelf ben ik ook nog opzoek naar een beautyblender, lijkt me heel fijn om te gebruiken!

    1. Ja zeker een aanrader, de foundation is veel beter gespreid en lijkt ook veel natuurlijker. Ik heb ook horen zeggen dat ze in de Primark ook een Beautyblender verkopen 😀

  2. Hoi!Jij bent één van de winnaars van mijn vorige winactie !! 🙂 Er staat een berichtje op mijn blog groetjes

    1. Oh dank je! 😀 Ik heb je een mailtje gestuurd 😀 xoxo

Geef een reactie