TheBalm Cindy-Lou Manizer A.K.A. “The Con-tour Artist”

IMG_9781De highlighters van TheBalm zijn echte legendes in de beautywereld. Ik zag al een hele tijd dat andere bloggers hierover aan het praten waren, maar ik neem liever de proef op de som en wilde het product eens zelf testen.

Er zijn drie verschillende soorten highlighters: Mary-Lou, Cindy-Lou en Betty-Lou. Ik was een hele tijd aan het twijfelen tussen Mary-Lou en Cindy-Lou, maar koos uiteindelijk voor de meer roosachtige highlighter Cindy-Lou.


Voor mensen die niet goed weten wat een highlighter is:
een highlighter is een product
dat gebruikt wordt om meer glans te creëren op je wangen of andere gedeelten vn je gezicht.

Doordat Cindy-Lou eerder een roze highlighter is gaat het sneller op een blush lijken. Bij bv. Mary-Lou is dit eerder een witte highlighter waardoor de glans die je creëert veel duidelijker is.
Als je dus liever een subtielere highlighter zoekt dan is Cindy-Lou écht een aanrader.IMG_9795

Ik vind het doosje waar de highlighter zit heel leuk. Het lijkt net of je iets hebt dat behoord aan een gevangene. Doordat er ook een gezicht om het doosje staat trekt dit ook meer aan dan andere producten. Het is dan net of je die persoon echt kent. Achteraan staan ook de vingerafdrukken van Cindy-Lou.

IMG_9790

Een zeer groot pluspunt aan de highlighters van TheBalm is dat er een spiegeltje bij zit. Normaal zijn de spiegeltjes van zeer slechte kwaliteit, maar ik vind dat dit niet van toepassing is bij Cindy-Lou (de andere highlighters heb ik nog niet uitgetest, dus daar kan ik mij niet over uitspreken ;)).

Nog een voordeel aan deze highlighter is dat er zeer veel pigment van af komt, waardoor je er dus niet té veel van moet gebruiken.

Ik kocht deze highlighter in de Di in Leuven voor maar €19,50. Het is dus helemaal niet zo’n dure highlighter. Je kan er veel mee doen.

Besluit: Voor mensen die het graag wat subtiel willen aanpakken is Cindy-Lou zeker een aanrader. Als je liever hebt dat mensen jouw highlighter feller zien dan is Mary-Lou eerder iets voor jou. Maar beide highlights zijn geweldig en zeker hun geld waard!

Hieronder zal je een foto van mij zien met de highlighter op.

Schermafbeelding 2016-02-05 om 16.07.03

3 Replies to “TheBalm Cindy-Lou Manizer A.K.A. “The Con-tour Artist””

  1. Lijkt me een mooi product!

  2. de verpakkingen zijn altijd om zo vrolijk van te worden. staat je trouwens erg mooi en subtiel. liefs soraya

    1. Ja de verpakkingen zijn echt super tof, springt direct in het oog als je de winkel binnen stapt.
      En dankje! 😀

Geef een reactie