L’Oréal: La palette nude rosé – Review

Net voor ik mijn Urban Decay Naked3 pallet kocht, had ik een nude palette gekocht van L’Oréal. Ik wilde hier al langer een review over schrijven, maar dankzij de examens had ik hier nog geen kans voor gekregen.

IMG_9667

Tegenover het Urban Decay Naked3 pallet is het palletje van L’Oréal redelijk saai. Er is niets speciaals aan dat jou meer zou aantrekken om dit palletje te kopen. Ook komen er sneller krassen op (zie foto). Toen ik deze foto trok had ik het palletje nog maar één week. Zoals gewoonlijk bezit het palletje ook een penseeltje, die vind het persoonlijk niet zo goed, ik gebruik liever mijn eigen borsteltje.

Ik heb gekozen voor het rosé palletje omdat ik vind dat rozetinten mij veel beter staan. Er bestaan drie verschillende soorten nude palletjes: nude rosé (dat is die dat ik nu bespreek),  nude beige en smokey black.

IMG_9672

Het nadeel bij het bespreken van dit palletje is dat de kleuren geen namen hebben. Als ik het over een bepaald kleurtje heb zal ik nummers gebruiken. Nummer 1 is dus het meest links.

Toen ik het voor het eerst uittestte was ik er zeer positief over, maar sinds ik het Urban Decay Naked3 pallet heb bekijk ik dit palletje helemaal anders. Ik vind persoonlijk dat de kleurtjes met glitters in dit palletje zeer goed zijn, ze geven zeer veel pigment af en je ziet ze heel goed. De gewone kleurtjes die geen glitters bevatten vind ik iets minder, ze zijn ook eerder mat.

Mijn lievelingskleuren zijn nummer 2 en 3, ze zijn zeer subtiel en ondanks dat ze zeer licht zijn zie je nummer 3 zeer hard en heb je er dus niet veel van nodig. Het palletje is ook niet zo duur, ik denk dat ik er rond de €20 aan betaald heb.

Besluit
Als je geen zin hebt om €45 te spenderen aan een Urban Decay Naked pallet dan is dit palletje een echte aanrader. Als ik de keus heb tussen een Urban Decay Naked pallet of een L’Oréal Nude palette, dan kies ik toch nog voor de Urban Decay Naked pallet.

3 Replies to “L’Oréal: La palette nude rosé – Review”

  1. Een heel erg mooi palette,staat ook nog steeds op mijn wishlist.

    Liefs Angela

    1. Is echt de moeite waard! 😀 xoxo

Geef een reactie