Review Bio Oil

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens iets geblogd heb. Dit komt voornamelijk doordat ik in januari examens heb :(. Nu zijn ze eindelijk gedaan en kan ik mij volop concentreren op het bloggen.

Vrouw worden heeft niet altijd zo zijn voordelen. Je heupen en borsten beginnen sneller te groeien, je komt sneller bij,… Vaak gaat dit ook gepaard met striemen. Dat is niet altijd even fijn, het liefst willen we dat niemand ooit te weten komt dat we last hebben van striemen. Ook ik had last van striemen. Ik wist helemaal niet wat ik hieraan kon doen, tot een vriendin mij Bio Oil aanraadde.

IMG_9718

Nu gebruik ik Bio-Oil al iets meer dan één jaar en ik zou het niet meer kunnen missen. Na enkele weken zag ik het verschil al. De roodheid van de striemen was al weg en de jeuk die ik soms kreeg was ook weg. Het is net een magisch wondermiddeltje.

Nu gebruik ik het enkel nog als ik zie dat ik striemen krijg. Ook moet ik het niet zo lang meer gebruiken omdat ik er vaak redelijk snel bij ben (1 à 2 weken). Bio Oil is ook een snel inwerkende olie waardoor je dus niet snel vlekken zult krijgen op je T-shirt.

IMG_9719

Bio Oil is niet alleen voor striemen ontwikkeld, maar het kan je ook helpen om littekens minder zichtbaar te maken, ongelijkmatigheden op je huid, verouderende huid en uitgedroogde huid.
Bio Oil zegt ook dat je het 2 maal per dag mag gebruiken gedurende minimum 3 maanden. Tijdens een zwangerschap kan je dit ook 2 maal per dag gebruiken maar pas vanaf de start van het 2de trimester.

Ik raad het iedereen die last heeft van striemen, littekens, ongelijkmatigheden, verouderende- of uitgedroogde huid aan om Bio Oil eens te proberen. Het middeltje heeft mij zo goed geholpen, dus het zal jou ook wel helpen!

Geef een reactie