Urban Decay Naked3 pallet + Naked skin concealer: review

EINDELIJK HEB IK HEM! Sinds het moment dat de Naked3 palet uitkwam, wist ik dat ik hem in huis moest hebben.

Het was een lange zoektocht om dit palletje te kunnen kopen. Maar eindelijk vond ik waar ik deze kon aankopen! In België is er maar één plaats waar je de meeste dingen van Urban Decay kan kopen.
Je kan het kopen in de Ici Paris XL (Nieuwsstraat) te brussel of via de webshop van de Ici Paris XL.

IMG_9685

Het palletje heeft ook ribbeltjes dat ervoor zorgt dat er meer reliëf op zit en hierdoor springt de naam ook direct in het oog.

IMG_9695

Het palletje bevat vooral roze kleuren. Ik heb horen zeggen dat dit meer voor bruine ogen geschikt is (of dit waar is weet ik niet ). De laatste vier kleurtjes zien er wel heel donker uit, maar dat is het niet echt. Je kan de kleur opbouwen door er maar een laagje op te doen of nog meer.

IMG_9716

Deze ochtend heb ik voor het eerst het palletje gebruikt en ik ben er al direct verliefd op! Hierboven zie je een foto van de creatie die ik vandaag gemaakt had:

  • Als basis heb ik limit gebruikt
  • Daarbovenop heb ik buzz gebruikt
  • Heb ik een soort van lijntje gebruikt om wat diepgang te creëren. Hiervoor heb ik factory gebruikt. (Je ziet het wel niet goed)

IMG_9706

Ik heb ook de concealer van Urban Decay gekocht. Het is een zeer goede concealer die alles zeer goed verbergt. Het is zeker en vast aangeraden om aan de verkoopster de juiste kleur te vragen. Als je dit niet doet zal je onder je ogen een geelachtige kleur krijgen dat niet echt mooi (en zeker NIET naturel) is.

 

Besluit:
Ik raad iedereen, die natuurlijk van roze tinten houd, om een Naked3 pallet aan te schaffen. Ook is de concealer een aanrader omdat het alles zeer goed verbergt.

4 Replies to “Urban Decay Naked3 pallet + Naked skin concealer: review”

    1. Dank je! Het is echt zijn geld waard! 😀

  1. […] voor ik mijn Urban Decay Naked3 pallet kocht, had ik een nude palette gekocht van L’Oréal. Ik wilde hier al langer een review over […]

Geef een reactie