CHI Silk Infusion: review

 

 

Vroeger was ik er helemaal niet van bewust hoe snel je je haar kapot kan maken.

Veel mensen denken dat als je je haar goed wast en het niet stijlt als je haar nog nat is dat dat al genoeg is om je haar goed te beschermen, maar dat is niet helemaal zo.

Het is zeer belangrijk om een serum te gebruiken. Ik gebruik al één jaar de CHI Silk Infusion (ja nog steeds mijn eerste potje!) en ik ben er helemaal verliefd op. In de CHI Silk Infusion zit zijde dat ervoor zorgt dat je haar zacht wordt en verzocht je haar diep. CHI beschrijft de Silk Infusion zelf als volgt: “De CHI Silk Infusion is de ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden aangebracht. De zijde versterkt het haar, zorgt voor een natuurlijk glans en geldt als bescherming tegen invloeden van buitenaf en warmteapparaten.

Je hoeft helemaal niet veel van het serum te gebruiken. Met een klein beetje heb je al genoeg voor lang haar. Deze serum kan je in zowel droog als nat haar doen.
Ik gebruik de Silk Infusion elke keer als ik mijn haar gewassen heb. Dan pak ik maar enkele druppeltjes en wrijf ik de serum in mijn haar. Ik zet het vooral op mijn punten zodat ze minder snel gaan splitsen.

De Silk Infusion ruikt ook zo lekker! Je ziet direct dat dit serum goed doet aan je haar, het dient ook helemaal niet uitgespoeld te worden.

Grootste pluspunt aan CHI: Het wordt niet getest op dieren!

IMG_9676  IMG_9675.JPG

2 Replies to “CHI Silk Infusion: review”

  1. […] je lang haar hebt, is een goede haarverzorging ontzettend belangrijk. Tijdens mijn allereerste blogpost vertelde ik jullie al over de Chi Silk Infusion, ik ben er nog steeds ontzettend blij mee (en hij […]

Geef een reactie